10 Ağustos 2013 Cumartesi

inWatch One İncelemesi , Fiyatı , 2013


http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/08/inwatch.png

 Sitede son günlerde Çinli üreticilerin telefonlarını,tabletlerini vs. çok inceliyoruz.Bunun bende farkındayım ancak Çin taraflı üreticiler son günlerde birçok telefon,tabletleri ile atak yapmış durumda.Apple'ın akıllı saat haberleri ve Sony'nin akıllı saatleri derken şimdide karşınızda inWatch One var.inWatch One pazarda kendine yer edinebilir mi? veya akıllı saatler ne kadar gerekli?
henüz buna erken mi? gibi soruları kullanıcılar şimdiden kendilerine sormaya başladı.Zira Smart Watch segmentindeki ürünlerin fiyatları neredeyse birçok telefondan üstün.inWatch One'ın getirdiği en büyük yenilik ise diğer akıllı saatlerden farklı olarak sim kart takılabilmesi.


Cihazda 1.54 inçlik 240x240 piksel çözünürlükte kapasitif ekran yer alıyor.1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciden gücünü alan cihaz 2MP çözünürlükte bir kamera ve 500mAh gücünde bir batarya sunuyor. İşletim sistemi ise Android 4.0 sürümünü temel alan bir özelleştirilmiş inDroid versiyonu.

Çin uyumlu GSM bantları, WiFi, Bluetooth, GPS, Android uygulamalarına destek ile model kolunuzda bir akıllı saat konseptine dönüşüyor.Saat çinde 300$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

0 yorum:

Yorum Gönder