4 Eylül 2013 Çarşamba


http://assets.reviewcentre.com/cms//images/162/537/7/Tiny-Deal-jpg-1.jpgTinydeal Çin'in ucuz alışveriş sitelerinden sadece birisi.Tinydeal'i diğer Çinli alışveriş sitelerinden ayıran en büyük özelliği ise diğer sitelerde olmayan birçok ürünü ve farklı ürünü barındırıyor olması.Siteye girdiğiniz zaman karşınıza daha önce görmediğiniz çok ilginç ürünler çıkıyor.Fiyat tarafında ise yine çok uygun fiyatlarla ücretsiz kargo seçenekleriyle alışverişlerinizi gerçekleştirebilmektesiniz.Dilerseniz Tinydeal'i daha yakından tanıyalım.

Tinydeal.com Güvenli Midir?

Diğer Çin'li alışveriş siteleri gibi Tinydealde güvenlidir tabi ki kullanmasını bilene.Yazımızın altındaki dikkat edilmesi gerekenler kısmını okuduğunuz zaman sizde Tinydeal'den alışverişlerinizi yapabileceksiniz.

Tinydeal.com'dan Neler Alınabilir?

Tinydeal yazının başında belirttiğimiz gibi çok geniş bir site.Giyim,Elektronik aletler,Telefonlar,Telefon Aksesuarları,Özel günler için hediyeler,Saat,Bilgisayar Oyunları,Bilgisayar Parçaları,Ev/Bahçe dekorasyonu,Alarm sistemleri,Fitness aletleri,Araba aksesuarları gibi kategorilerin yanı sıra daha birçok ürün sizi bekliyor.

Ödeme Seçenekleri Nelerdir?


Ödeme yaparken Paypal hesabınızla %100 güvenli ödeme yapabilirsiniz.Visa/Mastercard'larda geçerlidir.Ben kişisel olarak İş bankası kredi kartımı kullanıyorum.Karım Mastercard logolu oldugu için sorunsuz kullanılabilmekte.

Alınan Ürünler Kaç Günde Gelir?


Ürünler genelde 3 veya 5 günde kargolanıp 15-25 gün arasında kapınıza kadar geliyor.

Tinydeal.com Neden Ucuzdur?


Tinydeal'in ucuz olmasının nedeni ise tamamen fabrikadan satışa sunulması.Bu şekilde olduğu için neredeyse imalat fiyatına ürünleri alabilmektesiniz.

Tinydeal.com'dan Telefon Alınır Mı?


Tinydeal.com'dan telefon alma konusuna gelirsek ben size Tinydeal değilde Aliexpress.com'u öneriyorum.Zira Aliexpress'te site onaylı satıcılar olduğu için telefonun orjinal olup olmadığını sorabilirsiniz oradaki satıcılar daha güvenlidir.

Tinydeal.com'dan Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? 

  • Satıcı'nın istatistiklerini göz önünde bulunduracaksınız.Satıcı kaç satış yapmış ve bu satışların % kaçını olumlu tamamlamış gibisinden. 
  • Satıcının ismini Google'da aratarak hakkında yapılan yorumlarıda okuyabilirsiniz.